تاریخ : سه شنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۴ Tuesday, 21 October , 2025
0

کارگاه آموزشی تخصصی برای نانوایان جاسک برگزار شد

  • کد خبر : 9924
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳
کارگاه آموزشی تخصصی برای نانوایان جاسک برگزار شد

یک کارگاه آموزشی تخصصی چهار ساعته با تمرکز بر بهبود کیفیت نان و استفاده از آرد کامل، با حضور ۲۵ واحد صنفی نانوایی در جاسک برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری مکران نیوز، یک کارگاه آموزشی تخصصی چهار ساعته با تمرکز بر بهبود کیفیت نان و استفاده از آرد کامل، با حضور ۲۵ واحد صنفی نانوایی در جاسک برگزار شد.

این کارگاه با همکاری اتحادیه صنف خواربارفروشان و نانوایان، اداره صنعت، معدن و تجارت (صمت) و جهاد کشاورزی شهرستان برپا گردید.

هدف اصلی این کارگاه، ارتقاء دانش فنی نانوایان در زمینه‌های کلیدی تولید نان سالم و باکیفیت بود و مباحث مطرح شده شامل آموزش تخصصی نحوه تهیه خمیر، کنترل دما و مدت زمان نگهداری آب، نحوه مخمر شدن، چگونگی پخت و دمای مناسب بود و علاوه بر این، بر جایگزینی تدریجی آرد کامل بجای آرد ناقص یا سفید نیز تاکید شد تا ارزش غذایی نان افزایش یابد.

این دوره آموزشی، گامی مهم در راستای ارتقاء کیفیت نان مصرفی مردم جاسک و حمایت از تولیدکنندگان محلی به شمار می‌رود و امید است با به کارگیری آموزش‌های ارائه شده، شاهد افزایش رضایتمندی مشتریان و بهبود سلامت جامعه باشیم.

نویسنده: ناهید یوسفی

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://makrannews.ir/?p=9924

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.